Φιλικοί αγώνες

Φιλικοί Αγώνες την Κυριακή 13/5 για την Ακαδημία μας

Μαΐου 15th, 2018|

Την Κυριακή (13/5) διοργανώθηκαν φιλικοί αγώνες στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Serpanos F.C. με τα αντίστοιχα τμήματα Ακαδημίας Ποδοσφαίρου από τη Λιβαδειά.
[…]

Φιλικοί Αγώνες με τις Ακαδημίες Ανθήλης & Μαλιακού Στυλίδας

Δεκεμβρίου 11th, 2017|

Το Σάββατο και την Κυριακή (9-10/12) διοργανώθηκαν φιλικοί αγώνες με τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ανθήλης και Μαλιακού Στυλίδας αντίστοιχα.
[…]

Φιλικοί Αγώνες με Νικηφόρο Ουρανό

Νοεμβρίου 20th, 2017|

Το πρωί του Σαββάτου (18/11), διοργανώθηκαν φιλικοί αγώνες στις εγκαταστάσεις μας με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Νικηφόρου Ουρανού.  […]

Φιλικοί Αγώνες με τις Ακαδημίες Μώλου & Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας

Οκτωβρίου 23rd, 2017|

Το Σάββατο και την Κυριακή (21-22/10) διοργανώθηκαν φιλικοί αγώνες στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Serpanos F.C. με τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Μώλου και Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας αντίστοιχα.
[…]

Εκδρομή στην Αμφίκλεια για την Aκαδημία Serpanos F.C.

Οκτωβρίου 9th, 2017|

Εκδρομή για την Aκαδημία μας, η οποία επισκέφθηκε την  Aκαδημία  της Αμφίκλειας, για την πραγματοποίηση πολλών φιλικών παιχνιδιών. Στην εκδρομή έδωσε το παρών πολύ μεγάλος αριθμός παιδιών τα οποία διασκέδασαν παίζοντας ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε θερμά την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Αμφίκλειας και προσωπικά τον κ. Φέκα για τη φιλοξενία.

 

Α.Ο. ΦΡΑΝΤΖΗ – ΕΝΩΣΗ 2010

Ιουνίου 13th, 2017|

Την Παρασκευή 9/6, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας φιλικός αγώνας για το τμήμα Προπαίδων με την Ένωση 2010. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, στα πλαίσια πάντα του ευ αγωνίζεσθαι.

Φιλικοί Αγώνες με τον ΠΥΡΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στις εγκαταστάσεις μας!

Μαΐου 29th, 2017|

Το πρωί της Κυριακής (28/5), την ακαδημία μας επισκέφθηκε ο Πύργος Τρικάλων για την πραγματοποίηση πολλών φιλικών αγώνων. Όλα τα παιδιά έδωσαν βροντερό παρόν με τη συμμετοχή τους, αψηφώντας την ασθενή βροχόπτωση. Επί 4 ώρες περίπου πραγματοποιήθηκαν πάρα πολλά φιλικά, στα οποία συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ την ακαδημία Πύργο Τρικάλων  και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή […]

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΙΤΣΗ

Μαΐου 22nd, 2017|

Το Σάββατο 20 Μαΐου, η ακαδημία μας οργάνωσε εκδρομή με προορισμό τη Λάρισα, για τη διεξαγωγή αγώνων με όλα σχεδόν τα τμήματα της ακαδημίας του κ. Πλίτση! Πραγματοποιήθηκαν πάρα πολλοί αγώνες καθώς η συμμετοχή των παιδιών της ακαδημίας μας που ήθελαν να ακολουθήσουν την εκδρομή ήταν τεράστια. Τα παιδιά πέρασαν πολύ όμορφα καθ’όλη τη διάρκεια […]

Φιλικοί Αγώνες με Ένωση 2010

Απριλίου 2nd, 2017|

Το Σάββατο (1/4) διοργανώθηκαν φιλικοί αγώνες στις εγκαταστάσεις μας με την Ένωση 2010. Σε μια πολύ ηλιόλουστη μέρα, τα παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και φυσικά να διασκεδάσουν.

Φωτογραφίες από τους αγώνες

 

Τουρνουά ακαδημιών στις εγκαταστάσεις μας!

Μαρτίου 20th, 2017|

Το πρωί του Σαββάτου 18/3, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας φιλικό τουρνουά με τη συμμετοχή της ακαδημίας μας, της ακαδημίας Ανθήλης και της ακαδημίας «Νικηφόρος Ουρανός». Τα γήπεδα κατακλύστηκαν από δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών, τα οποία αγωνίστηκαν ασταμάτητα, έπαιξαν πολλούς φιλικούς αγώνες και συναγωνίστηκαν μεταξύ τους.

Φωτογραφίες από το τουρνουά:

  […]