Τουρνουά

Η Ακαδημία Serpanos F.C. στο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στη Σπερχειάδα

Ιανουαρίου 28th, 2018|

Η Ακαδημία Serpanos F.C. έδωσε το παρών στο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε την Κυριακή 28/1/2018 στη Δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στη Σπερχειάδα. […]

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (Α ΟΜΙΛΟΣ): ΦΡΑΝΤΖΗ Α – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. ΛΑΜΙΑΣ Α

Μαΐου 22nd, 2017|

Την Πέμπτη 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκε και η 2η αγωνιστική για το πρωτάθλημα Τζούνιορ, όπου το αντίστοιχο τμήμα της ακαδημίας μας αντιμετώπισε την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας στις εγκαταστάσεις μας. Οι μικροί ποδοσφαιριστές έδωσαν μια ακόμα παράσταση παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, αποχωρώντας με πολλά χαμόγελα απο το γήπεδο.

Φωτογραφίες από τον αγώνα:

      

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (Β ΟΜΙΛΟΣ): ΦΡΑΝΤΖΗ Β – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. ΛΑΜΙΑΣ Β

Μαΐου 19th, 2017|

2η αγωνιστική για το πρωτάθλημα Τζούνιορ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (18/5) με την ακαδημία μας να αντιμετωπίζει την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας στις εγκαταστάσεις μας. Όλα τα παιδιά έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έκαναν περήφανους τους γονείς τους που ήρθαν να τα καμαρώσουν. Καλή συνέχεια σε όλους!

 

Φωτογραφίες από το παιχνίδι:

    

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ: ΑΟ ΦΡΑΝΤΖΗ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. ΛΑΜΙΑΣ

Μαΐου 19th, 2017|

Την Πέμπτη 18/5 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Προπαίδων με αντίπαλο την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθειά τους! 

     

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ: ΑΟ ΦΡΑΝΤΖΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Μαΐου 6th, 2017|

Την Παρασκευή 5/5 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Προπαίδων με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λαμίας. Τα παιδιά πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και απέδωσαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αυτού. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (Β ΟΜΙΛΟΣ): ΦΡΑΝΤΖΗ Β – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Μαΐου 6th, 2017|

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα Τζούνιορ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (5/5) με την ακαδημία μας να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Λαμίας στις εγκαταστάσεις μας. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έφυγαν πολύ χαρούμενα από το γήπεδο.

Φωτογραφίες από το παιχνίδι:

  

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (Α ΟΜΙΛΟΣ): ΦΡΑΝΤΖΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Μαΐου 6th, 2017|

Η 1η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Τζούνιορ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου, όπου το αντίστοιχο τμήμα της ακαδημίας μας αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό Λαμίας στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας. Όλα τα παιδιά προσέφεραν πολύ όμορφες προσπάθειες και φυσικά χειροκροτήθηκαν από τους θεατές και τους γονείς τους, καθώς στις ηλικίες αυτές δεν έχει καμία σημασία το σκορ, αλλά […]

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ 2017

Απριλίου 9th, 2017|

Γεμάτο αγώνες και ποδόσφαιρο ήταν το Σάββατο (8/4) για τα παιδιά της ακαδημίας μας, καθώς συμμετείχαν στο τουρνουά που διεξήχθη στο όμορφο γήπεδο της Σπερχειάδας. Στο τουρνουά συμμετείχε η ακαδημία μας, η Ένωση 2010 και η ακαδημία Μπούκαλη. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την εκδρομή, έπαιξαν πολλούς αγώνες και διασκέδασαν, καθώς επίσης και οι πολλοί γονείς […]

Πρωταθλήτρια η U15 της ακαδημίας μας στο Respect Cup 2016!

Ιουνίου 29th, 2016|

Μετά από πολύ καλή πορεία σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, η U15 της ακαδημίας μας βρέθηκε στον τελικό και κατέλαβε την 1Η θέση της διοργάνωσης! Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπου τα παιδιά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Αστέρα Λαμίας, κατάφεραν να κερδίσουν το τρόπαιο στην διαδικασία των πέναλτυ. Ο αγώνας  στην κανονική διάρκεια ήρθε […]

Η U13 της Ακαδημίας μας επέστρεψε με to τρόπαιο από το Respect Cup 2016!

Ιουνίου 29th, 2016|

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι η U13 της ακαδημίας μας αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό Βάρης και αναδείχθηκε νικήτρια στη διαδικασία των πέναλτυ κατακτώντας το τρόπαιο! Στην κανονική διάρκεια το σκορ ήταν 2-2 με πολλές φάσεις και γενικά το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ ωραία ατμόσφαιρα!

 

Η διαδικασία […]