Τουρνουά

Αγώνες Αναπτυξιακών Ηλικιών: Α.Ο. Φραντζή – Ακαδ. Ποδ. Λαμίας – Διόν. Αμφίκλειας

Ιουνίου 4th, 2018|

Το απόγευμα της Κυριακής 3/6 πραγματοποιήθηκαν αγώνες αναπτυξιακών ηλικιών, για την ηλικιακή κατηγορία των Προπαίδων, στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας. […]

Η Ακαδημία Serpanos F.C. στο 1ο Παμφθιωτικό Τουρνουά

Μαΐου 18th, 2018|

Η Ακαδημία  Ποδοσφαίρου Serpanos F.C. έδωσε το παρών  στο 1ο Παμφθιωτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε την Πέμτπη 17/5/2018 στο ΔΑΚ Λαμίας, με τη συμμετοχή των Ακαδημιών της Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής, για τον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού» και με κεντρικό σύνθημα 1056 χαμόγελα και 1056 γκολ!  […]

Φιλικοί Αγώνες το Σάββατο 17/3 για την Ακαδημία μας

Μαρτίου 19th, 2018|

Το Σάββατο (17/3) διοργανώθηκαν φιλικοί αγώνες στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Serpanos F.C. με τα αντίστοιχα τμήματα Ακαδημίας Ποδοσφαίρου από τον Βόλο.
[…]

Η Ακαδημία Serpanos F.C. στο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας

Μαρτίου 19th, 2018|

Η Ακαδημία Serpanos F.C. έδωσε το παρών στο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε την Κυριακή 18/3/2018 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας.
[…]

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Serpanos F.C. στo Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ.

Μαρτίου 5th, 2018|

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Serpanos F.C. έδωσε το παρών στo Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου την Κυριακή 4/3/2017. […]

Η Ακαδημία Serpanos F.C. στο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στη Σπερχειάδα

Ιανουαρίου 28th, 2018|

Η Ακαδημία Serpanos F.C. έδωσε το παρών στο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε την Κυριακή 28/1/2018 στη Δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στη Σπερχειάδα. […]

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (Α ΟΜΙΛΟΣ): ΦΡΑΝΤΖΗ Α – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. ΛΑΜΙΑΣ Α

Μαΐου 22nd, 2017|

Την Πέμπτη 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκε και η 2η αγωνιστική για το πρωτάθλημα Τζούνιορ, όπου το αντίστοιχο τμήμα της ακαδημίας μας αντιμετώπισε την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας στις εγκαταστάσεις μας. Οι μικροί ποδοσφαιριστές έδωσαν μια ακόμα παράσταση παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, αποχωρώντας με πολλά χαμόγελα απο το γήπεδο.

Φωτογραφίες από τον αγώνα:

      

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (Β ΟΜΙΛΟΣ): ΦΡΑΝΤΖΗ Β – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. ΛΑΜΙΑΣ Β

Μαΐου 19th, 2017|

2η αγωνιστική για το πρωτάθλημα Τζούνιορ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (18/5) με την ακαδημία μας να αντιμετωπίζει την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας στις εγκαταστάσεις μας. Όλα τα παιδιά έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έκαναν περήφανους τους γονείς τους που ήρθαν να τα καμαρώσουν. Καλή συνέχεια σε όλους!

 

Φωτογραφίες από το παιχνίδι:

    

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ: ΑΟ ΦΡΑΝΤΖΗ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔ. ΛΑΜΙΑΣ

Μαΐου 19th, 2017|

Την Πέμπτη 18/5 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Προπαίδων με αντίπαλο την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθειά τους! 

     

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ: ΑΟ ΦΡΑΝΤΖΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Μαΐου 6th, 2017|

Την Παρασκευή 5/5 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μας η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Προπαίδων με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λαμίας. Τα παιδιά πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και απέδωσαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αυτού. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους!